Træpiller
Fri levering efter aftale

Træpiller

Pris: Ring for pris

TRÆPILLER


6 eller 8 mm træpiller fra Greenwood
Højkvalitet træpiller er en ren råvare uden bark, bindemiddel eller andre tilsætningsstoffer med et askesmeltepunkt på 1.500-1.550° C.

Kontakt Lars hvis du ønsker at bestille, eller hvis du har spørgsmål vedr. vores træpiller!

Information om kvalitet & værdier:
Træpillerne har et højere askesmeltepunkt end almindelige træpiller, hvilket sikrer, at der ikke dannes slagger. Derudover giver træpillen en god, jævn og høj varme. Når du bruger træpiller til opvarmning, skal du altid se på askesmeltepunktet; jo lavere askesmeltepunkt, jo mere slagger vil der dannes i dit pillefyr. Sneglen og brænderen i ovnen kan blive ødelagt, da slagger kan blive så hård, at den ikke kan fjernes. Normale træpillers askesmeltepunkt er på ca. 1.200-1.300° C. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og fører derfor kun én type træpiller – formentligt de bedste på markedet.

Typiske værdier
Diameter: 6 og 8 mm
Vægt pr. pose: 16 kg
Askesmeltepunkt: Min. 1.500-1.550° C
Aske: < 0,5 %
Vand: Maks. 8,0 %
Svovl: Maks. 0,01 %
Vægtfylde: Min. 670 kg/m3
Energiindhold: > 4,9 kWh/kg
Øvre energiindhold: Min. 4.800 kcal/kg
Min. 20,0 Mj/kg
Min. 5,7 kWh/kg
Effektivt energiindhold: Min. 4.580 kcal/kg
Min. 19,1 Mj/kg
Min. 5,3 kWh/kg

 

 

Et selskab under
Lindenborg Gods A/S


Lindenborg Gods er arealmæssigt et af landets største godser. Ud over at drive land- og skovbrug omfatter Lindenborg Gods betydelige industri- og handelsaktiviteter.

Med Lindenborg Gods A/S som moderselskab drives aktiviteterne i fire datterselskaber; Rold Skov Savværk A/S, Rold Trælasthandel A/S, Lindenborg Skovselskab A/S og Lindenborg Avlsgaard ApS.

Aktiviteterne i moderselskabet, Lindenborg Gods A/S, består af ejendomsbesiddelse, udlejning, grusgravsdrift, jagtvæsen, drift af Lindenborg Slot samt overordnet ledelsesadministration for datterselskaberne.