Proffcenter

I vores 550m² store Proffcenter finder du isenkram og værktøj til såvel den professionelle håndværker som til den private kunde. Vores faguddannede personale er altid behjælpelige med råd og vejledning.

Rold Trælasthandel A/S er lagerførende i et bredt sortiment af el-værktøj, håndværktøj, skruer og beslag mv. Det er muligt at leje elværktøj. 

Derudover finder du et stort udvalg i arbejdsbeklædning, sikkerhedsfodtøj, handsker mv. Ønsker du at få påtrykt eget logo på trøjer, klarer vi også dette. 

Vores malerafdeling har et stort udvalg i maling og tilbehør, og vi toner din maling efter ønske, mens du venter.

Befæstigelse og beslag

El-værktøj

Håndværktøj

Lim og Fugemasse

Maling og Tilbehør

Postkasser

Sikkerhed og arbejdsbeklædning

Stiger og Stilladser

Ventilation

VVS

 

Et selskab under
Lindenborg Gods A/S


Lindenborg Gods er arealmæssigt et af landets største godser. Ud over at drive land- og skovbrug omfatter Lindenborg Gods betydelige industri- og handelsaktiviteter.

Med Lindenborg Gods A/S som moderselskab drives aktiviteterne i fire datterselskaber; Rold Skov Savværk A/S, Rold Trælasthandel A/S, Lindenborg Skovselskab A/S og Lindenborg Avlsgaard ApS.

Aktiviteterne i moderselskabet, Lindenborg Gods A/S, består af ejendomsbesiddelse, udlejning, grusgravsdrift, jagtvæsen, drift af Lindenborg Slot samt overordnet ledelsesadministration for datterselskaberne.