Køkken & fliser

Mangler du idéer til køkken og bad? Kom forbi vores køkken- og badudstilling og lad dig inspirere. Udstillingsmodellerne er fra Nettoline og henvender sig både til den professionelle håndværker og den private kunde.
 
I fliseudstillingen vises vores store udvalg af keramiske fliser, som vi selv importerer fra flisefabrikker i Norditalien.
 
I udstillingen finder du relevante brochurer, hvor udførlige beskrivelser og anvendelsesmuligheder for vore produkter er beskrevet. 

Leverandørlinks
 

Køkken, garderobe og bad

Nettoline

Fliser og klinker

Emil CeramicaEvers

Lim og fugemasse

Lip

 

Et selskab under
Lindenborg Gods A/S


Lindenborg Gods er arealmæssigt et af landets største godser. Ud over at drive land- og skovbrug omfatter Lindenborg Gods betydelige industri- og handelsaktiviteter.

Med Lindenborg Gods A/S som moderselskab drives aktiviteterne i fire datterselskaber; Rold Skov Savværk A/S, Rold Trælasthandel A/S, Lindenborg Skovselskab A/S og Lindenborg Avlsgaard ApS.

Aktiviteterne i moderselskabet, Lindenborg Gods A/S, består af ejendomsbesiddelse, udlejning, grusgravsdrift, jagtvæsen, drift af Lindenborg Slot samt overordnet ledelsesadministration for datterselskaberne.