Køkken & fliser

Mangler du idéer til køkken og bad? Kom forbi vores køkken- og badudstilling og lad dig inspirere. Udstillingsmodellerne er fra Nettoline og henvender sig både til den professionelle håndværker og den private kunde.
 
I fliseudstillingen vises vores store udvalg af keramiske fliser, som vi selv importerer fra flisefabrikker i Norditalien.
 
I udstillingen finder du relevante brochurer, hvor udførlige beskrivelser og anvendelsesmuligheder for vore produkter er beskrevet. 

 

Køkken, gardarobe og bad

Fliser og klinker

Lim og fugemasse

Et selskab under
Lindenborg Gods A/S


Lindenborg Gods er arealmæssigt et af landets største godser. Ud over at drive land- og skovbrug omfatter Lindenborg Gods betydelige industri- og handelsaktiviteter.

Med Lindenborg Gods A/S som moderselskab drives aktiviteterne i fire datterselskaber; Rold Skov Savværk A/S, Rold Trælasthandel A/S, Lindenborg Skovselskab A/S og Lindenborg Avlsgaard ApS.

Aktiviteterne i moderselskabet, Lindenborg Gods A/S, består af ejendomsbesiddelse, udlejning, grusgravsdrift, jagtvæsen, drift af Lindenborg Slot samt overordnet ledelsesadministration for datterselskaberne.